Zaev bie pishman për “amnestin”

0

Kryeministri Zoran Zaev ka thënë se deklarata e tij e një ditë më parë nuk duhet kuptuar si përpjekje për të ndërhyrë në punën e gjyqësorit, por si nevojë për falje dhe pajtim për të çuar para proceset eurointeguese të vendit.

“Nuk më ka shkuar ndërmend të ndikoj në punën e institucioneve, kur kam thënë se duhet të pajtohemi mes veti, por për pajtim dhe falje kemi nevojë në mënyrë që të mund të vazhdojnë të jetojnë së bashku “, ka deklaruar kryeministrin Zoran Zaev në vazhdimin e debatit parlamentar për ndryshimet kushtetuese.