Zaev e puth stilolapsin me të cilin u nënshkrua ftesa për në NATO (VIDEO)

0

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, sot në mënyrë zyrtare i dorëzoi ftesën për anëtarësim kryeministrit të Maqedonisë Zoran Zaev.

Dorëzimin e ftesës ai e bëri gjatë ceremonisë solemne në selinë e Aleancës më të madhe politike dhe luftarake në botë. Me këtë, hapet rruga që Maqedonia të bëhet anëtarja e 30-të e NATO-s.

Stoltenberg bashkë me ftesën I dha Zaevit edhe stilolapsin me të cilin nënshkroi ftesën Zyrtare, të cilin kryeministri Zaev e puthi.