Zaev i gëzon pensionistët. Ja nga sa para i morën sot

0

Të gjithë të moshuarit në në muajin korrik dhe gushtë të këtij viti aplikuan për pensionet sociale, sot i morën paratë.
Pensionistët e rinjë, me stazh jo të kopletuar sot në mëngjez në llogaritë e tyre kishin nga 21 mijë denarë, të cilat janë grumbulluar për tre muak e tepër.
Tash ata rregullishtë do të marrin nga 6 mijë denarë, ndërsa muajin e ardhshëm plus 7 mijë denarë për ngrohje.(INA)