Zaev: Në BE nuk shkohet me çështjet e hapura

0

“E kisha të qartë se duhet të sjell vendime të guximshme. Është koha që nuk duhet të bëhen kalkulime politike, dhe shteti të stagnoj. Çështje të mëdha me shumë ndjenja të mëdha, mund të bëhen vetëm përmes bashkëpunimit mes vete. Jemi të gatshëm që ti zgjidhim çështjet e hapura bilaterale, andaj edhe filluam negociatat me Greqinë. Në planin ndërkombëtarë si çështje e parë ishte dhe zgjidhja me Bulgarinë, ne atë edhe e arritëm”, tha Zoran Zaev, gjatë debatit të sotëm për ndryshimet kushtetuese.