Zaev: Ora policore masë preventive për shkak të Ramazanit dhe festave tjera (Video)

Kryeministri Zoran Zaev në pres konferencën e sotme tha se ora policore do të zgjasë 12 ditë, prej nesër deri më datë 22.03.2021.

“Vendimi për orën policore është miratuar për shkaqe preventive, duke pasur parasysh se vjen Ramazani dhe festa tjera”, tha Zaev, transmeton gazeta Lajm.

Në mënyrë plotësuese janë miratuar edhe kufizime për karantinë të obligueshme shtëpiake për qytetarë tanë që kthehen nga Afrika, kurse Sekretariati i përgjithshëm qeveritar është obliguar të sigurojë objekt për karantinë shtetërore për gjithë shtetasit e huaj që vijnë në Maqedoninë e Veriut nga Afrika.