Zaev paralajmëron rreth 4600 vende të reja pune

0

Njëqind e shtatëdhjetë kompani do të marrin mbështetje financiare përmes Planit për Rritje Ekonomike, për furnizim me makineri dhe pajisje të reja ose për investime në objekte dhe në tokë, tha kryeministri Zoran Zaev në Facebook. “Investimet e përgjithshme në këto 170 ndërmarrje arrijnë në 230 milion euro, të cilat do të krijojnë 4.577 vende të reja pune, prej të cilëve 2.117 persona tashmë janë punësuar në vitin 2018”, thuhet mes tjerash në postimin e kryeministrit Zaev.

170 компании ќе добијат финансиска поддршка преку Планот за економски раст, за набавка на нови машини и опрема или за…

Gepostet von Zoran Zaev am Montag, 28. Oktober 2019