Zbulohet “e bukura dhe bisha” më luksoze në botë

0

Finetza vjen me një pamje mjaft të fuqishme, në formë të kubit – gjë që duket si një dizajn standard, transmeton Koha.net. Po ashtu, kjo “shtëpi në rrota” është më e fuqishme në segmentin e RV-ve (Recreational Vehicle).

Megjithatë, interieri i saj ofron një ndjenjë të rehatisë dhe relaksit si dhe është dizajnuar si shtëpia më luksoze që mund ta imagjinoni.

Gjithashtu, Finetza cilësohet si “shtëpia në rrota” e parë e kompanisë India’s Pinnacle Specialty Vehicles.

Me fjalë të tjera, Finetza është një “shtëpi në rrota” (Motorhome) e cila në vete ngërthen “të bukurën dhe bishën” në një trup.