Zbulohet një nga emrat e mundshëm të ministrit të ri të Kulturës nga Alternativa?! (FOTO)

0

Ministri i Kulturës në dorëheqje, Asaf Ademi mbrëmë ka qenë për iftar në Kumanovë, ku është pritur nga përfaqësuesit e Alternativës dhe nga kumanovarët në përgjithësi. Ademi është pritur edhe nga drejtori i Muzeut natyror-shkencor nga Kumanova, Driton Sulejmani, i cili po përmendet në mesin e pasardhesve të mundshëm të tij në postin e Ministrit të Kulturës, shkruan Lajmpress.