Zekiri: Bisera agjëron 30 ditë të Ramazanit bashkë me mua

0

Deputeti i LSDM-së, Muhamet Zekiri këtyre ditëve kurorëzoi me martesë dashurinë e tij me gazetaren, Bisera Jordanovska. Në një intervistë për Fokus ai ka rrëfyer shumë gjëra për jetën e tyre të përbashkët. Ai ka thënë se dallimert si për shembull, festat dhe traditat ata të dy i pasurojnë më shumë. “Njëjtë i pranojmë, i rrespektojmë dhe kënaqemi me to”, është shprehur Zekiri.
Edhe Muhamedi si nikoqir i shtëpisë di që të thyej bukën me para edhe Bisera të agjëroj 30 ditë të Ramazanit bashkë me të. (INA)