Zgjedhjet parlamentare në Kosovë janë të një rëndësie të jashtëzakontë

Artan Grubi
Zgjedhjet vijuese parlamentare në Kosovë janë të një rëndësie të jashtëzakontë, jo vetëm për Kosovën, por edhe për rajonin tonë.
Uroj mbarëvajtje të procesit dhe ftoj edhe qytetarët tanë me nënshtetësi kosovare të shfrytëzojnë të drejtën e votës dhe të kontribuojnë në partneritetin euro-amerikan 🇪🇺🇺🇸 të Kosovës si dhe të shqiptarëve në përgjithësi në këtë periudhë vendimtare.