Zgjedhjet presidenciale, interesim i madh nga mediat dhe vëzhguesit

0

“Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve theksoi se zgjedhjet presidenciale janë interesante edhe për vëzhguesit si për ato vendas ashtu edhe për ato të huaj, por edhe për ekipet e gazetarëve nga jashtë. Kjo u bë e ditur nga Admir Shabani, zëdhënës i KSHZ-së.

Nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve pohojnë se lista e votuesve do të garantojë proces të drejtë dhe demokratik për zgjedhjen e Presidentit.