Zhaba.tv: Adnan Ismaili i kundërpërgjigjet Bilall Kasamit me BMW special edition nga Dubai!!!

0

Pas blerjes së super mercedesit nga Bilall Kasami ka ardhur edhe kundërpërgjigja e rivalit Adnan Ismaili. Ky i fundit Bilallit i është përgjigjur duke blerë një BMW special edition edhe atë e prodhur në qytetin luksoz Dubai.

Adnan Ismaili ka udhëtuar deri atje dhe ka kërkuar ndihmë nga miqtë e tij sheikë. Sheikët janë treguar zemergjerë duke i dhuruar një super BMW. Kohëve të fundit zhvillohet një betejë mes krahut të Bilallit dhe Adnan Ismailit se kush ka ma shumë para dhe kush e meriton ta udhëheqe Besën./zhaba.tv

*Kjo është rubrika thashetheme në INA, lajme me humor dhe satirë