Sinani:Zhvillimet e fundit tregojnë lodhjen anemike të BDI-së

Profesori dhe analisti, Arsim Sinani thotë se, zhvillimet e fundit në Parlamentin e Maqedonisë Veriore tregojnë nevojën e ndryshimit te shqiptarët dhe lodhjen anemike të BDI-së.

Sipas tij, kjo agoni do të zgjas derisa opozita dmth Aleanca për shqiptarët dhe Lëvizja Besa nuk e unifikojnë faktorin politik e intelektual.

“E përsëris BDI është në opozitë por ky reflektim i duhet opozitës shqiptare për ta dërgu në histori këtë njëmendësi”, është shprehur ai. (INA)