Ziadin Sela me porosi nga Manastiri: Vendi ka nevojë për drejtësi dhe funksionim të shtetit të së drejtës

0

Karavani i kandidatit të vetëm shqiptar, prof.dr.Blerim Reka sot ka ndaluar në Manastir. Reka bashkë me Ziadin Selën e ASH-së dhe Bilall Kasamin e Lëvizjes BESA fillimisht kan vizituar Alfabetin e Gjuhës Shqipe dhe më pasë kanë takuar qytetarët e Manastirit.
Sela për mediat theksoi se vendi ka nevojë për drejtësi,të funksionojë shteti i së drejtës dhe jo si tani që përmes ligjit u falën kriminelët dhe dhunuesit e instucionit më të lartë në vendë.
“Me këtë mënyrë të funksionimit sidomos të organeve gjyqsore që aplikojmë drejtësi selektive nuk mundë as të synojmë evropën e lëre më të bëhemi antarë. Kohëve të fundit po vërejmë se ky trend i faljes së kriminelëve po vazhdon kurse në anën tjetër flitet për datë të bisedimeve për antarsim në BE. Vendi ka nevojë për drejtësi,për vende të reja pune,për përspektivë dhe shpresë që të ndalojmë ikjen e rinisë”, theksoi kreu i ASH-së.