Zjarr në afërsi të MPJ-së në Shkup

Pasditen e sotme, respektivisht rreth orës 14:00 zjarri ka kapluar ambientet mes godinës së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe hotelit “Holiday In”.

Ende nuk ka informacione nëse ka të lënduar ose dëme.

Ekipet e zjarrfikësve janë prezent në vendin e ngjarjes, ndërkaq po intervenohet për shuarjen e zjarrit.