Zjarri në Ksamil dallohet edhe në Greqi, mediat shkruajnë për katastrofën mjedisore: Duket që nga Korfuzi

Protothema shkruan se flakët kanë përfshirë fshatin e Ksamilit dhe janë të dukshme nga ishullit të Korfuzit.

GREQI– Flakët që kanë përfshirë hektarë të tërë me kullota në Vlorë dhe Sarandë kanë bërë lajm edhe në mediat greke. Protothema shkruan se flakët kanë përfshirë fshatin e Ksamilit dhe janë të dukshme nga ishullit të Korfuzit.

Për më shumë shihni pamjet nga përtej kufirit: