Zvicra frankofone do t`i hapë restorantet sërish më 10 dhjetor

0

Zvicra frankofone do t`i hapë restorantet sërish më 10 dhjetor

Në kantonet perëndimore të Zvicrës Vaud, Neuchâtel, Fribourg, Gjenevë dhe Jura, restorantet lejohen të rihapen më 10 dhjetor, informon Agjencia telegrafike zvicerane SDA. Siç u njoftua të mërkurën nga Nuria Gorrite, presidente e Kantonit të Vaud, ministrat e ekonomisë të kantoneve ranë dakord për këtë veprim, transmeton Shtegu.com.