Zyrtare/4 deputetët e Alternativës njëzëri për ta rrëzuar Qeverinë

Organet më të larta partiake të Alternativës kanë vendosur pak më parë që katër deputetët e saj unanimisht do ta mbështesin mocionin e votëbesimit të Qeverisë.

Siç mëson INA, tashmë janë dakorduar qëndrimet dhe se në një vijë është dakorduar edhe deputeti Skender Rexhepi – Zejd.

Me këtë tashmë të enjten pritet që Qeveria Zaev të mos e marr besimin dhe të bie, duke i hapur rrugë formimit të një Qeverie të re, e cila siç paralajmërohet do jetë mes partive VMRO-DPMNE, ASh-AA, BESA dhe parti e deputetë të tjerë.(INA)