Zyrtare: Erdogan, Vuçiq dhe Rama s’bashku në vizitë zyrtare Preshevës!

0

Pas qëndrimit dy ditorë të kryetarit të Serbisë Aleksandar Vuçiq në Turqi ku nikoqir kishte kryetarin e Turqisë Taip Erdogan, nga kabineti i kryetarit të Serbisë u dha njoftimi zyrtarë se gjatë muajit qershorë të këtij viti qytetin e Preshevës s’bashku do ta vizitojnë kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq, Kryetari i Turqisë Taip Erdogan dhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama.

Detajet më të hollësishme rreth kësaj vizite historike në këtë përbërje do ti publikojmë ditët në vijim !