Zyrtarët e Aleancës për shqiptarët po i bëjnë presion Selës që partia të mbetet në Qeveri?!

Aktuale.mk mëson se shumë anëtarë dhe funksionar të Aleancës për shqiptarët kërkojnë nga kryetari i tyre Ziadin Sela që të rishqyrtojë qëndrimin e tij rreth daljes së tyre nga Qeveria e Zaevit.

Sipas burimeve të Aktuale.mk pranë ASH-së një kërkesë e tillë e anëtarësisë por edhe zyrtarëve qeveritarë nga partia e Selës e kanë arsyetuar me mundësinë e ikjes nga partia e shumë anëtarëve të partrisë në parti tjera, kryesisht kthim në PDSH e cila pritet të bhet jesë e Qeverisë.

Mundësinë e ndrimit të ngjyrave partiake kanë paralajmëruar edhe disa bartës trë funksioneve qeveritare nga radhët e Aleancës për shqiptarëve pa saktësuar se cilit subjekt politik do ti bashkngjiten.