Lëvizja për Progres Demokratik nuk do të mar pjesë në zgjedhjet për Këshill Nacional

Kryesia e LPD, më datë 15 tetor 2018 ka mbajtur mbledhjen e radhës ku si temë kryesore e diskutuar ka qenë pjesëmarrja në zgjedhjet...

Athinë, anarkistët sulmojnë rajonin e policisë

Në Athinë, një rajon policie është sulmuar mbrëmjen e kaluar nga anarkistët. Një grup rreth 50 personash, fillimisht i vunë zjarrin një autobuzi të policisë...

Rahovica përfundimishtë po zgjidhë problemin e ujit

Kanë filluar punimet në vendin e ashtuquajtur ‘’Shpella e Ilincës’’ për gjurmimin e ujit të pijshëm i cili do t’i shërbejë banorëve të fshatit...

Vuçiç: Askush në botë nuk e di saktë ku janë këta kufij mes shqiptarëve...

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç ka thënë në një prononcim se mendon që është e nevojshme të ngriten kufijtë mes shqiptarëve dhe serbëve. “Termi përkufizim...

Unioni Studentor i Luginës së Preshevës në Maqedoni

Unioni Studentor i Luginës së Preshevës në Maqedoni këtë vitë akademik e fillon me organizimin e zgjedhjeve për kryesi brenda unionit. Zgjedhjet do të mbahen...

Komuna e Ulqinit refuzon shkëmbimin e territorit

Komuna e Ulqinit në përgjigjen e dërguar Ministrisë së Financave të Malit të Zi në mënyrë energjike refuzoi mundësinë që të përmbushë kërkesën e...

Dy ushtarë të Malit të Zi i bashkohen KFOR-it në Kosovë, paguhen 70 euro...

Dy pjestarë nga ushtria e Malit të Zi do t’i bashkohen misionit të KFOR-it në Kosovë. Ministria e Mbrojtjes e Malit të Zi ka konfirmuar...

Policia serbe vështirëson punën e Këshillit Kombëtar Boshnjak

Këshilli Kombëtar Boshnjak i dërgoi letra zyrave të Këshillit të Evropës, OSBE-së dhe Bashkimit Evropian, me anë të cilave i ka njoftuar ata...

Nxënësit presin ndihmën e Këshillit Kombëtar Shqiptar për tekstet shkollore

Mungesa e teksteve shkollore në shkollat në gjuhën shqipe të komunës së Bujanocit shkakton shqetësime dhe vështirësi për nxënësit në procesin e mësimeve. Disa nga...

A do të anëtarësohet Serbia në NATO

Çështja e hyrjes eventuale e Serbisë në NATO është aktualizuar edhe me shumë me rastin e vizitës së javës së shkuar të Sekretarit të...
error: Ku kontent eshte i mbrojtur!