“Ismail Qemali” i vendoset emri rrugës në New York

Një nga rrugët e Staten Island në New York, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës është inauguruar me emrin e...
Lajme të ngjajshme Diaspora

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Në Vjenë të Austrisë, të premten, më 9 qershor do të mbahet tubim manifestiv kushtuar Lidhjes së Prizrenit dhe Çlirimit...
Lajme të ngjajshme Maqedoni

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Tre të rinj shqiptarë kanë mbetur të plagosur aps një sherri masiv në Milano. Mediat italiane raportojnë se shkak për...
Lajme të ngjajshme Diaspora

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Një veturë ka marrë flakë pasditen e së dielës në autostradën A1. Këtë e raporton njësia e mbrojtjes dhe shpëtimit...
Lajme të ngjajshme Diaspora

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Rrahim Musliu, njëqytetar i Kosovës që po jetonte në Gjermani është arrestuar në Serbi. Ai është arrestuar pasi përpara veturës...
Lajme të ngjajshme Diaspora

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Alfons Kola, 33-vjeçari shqiptar i vrarë me thikë mbrëmë jashtë një lokali në Calcinato ka ndërruar jetë gjatë natës. Ngjarja...
Lajme të ngjajshme Lajme

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Një kosovar është dëbuar për 10 vjet nga Zvicra, pasi në vitin 2018 e kishte sulmuar me thikë një burrë...
Lajme të ngjajshme Lajme

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Një përleshje masive ka ndodhur mëngjesin e së dieles në Austri. Raportohet se të përfshirë në rrahje janë një grup...
Lajme të ngjajshme Diaspora

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Një grua me shtetësi kosovare, të premten është vrarë në Vevey. Si i dyshuar është arrestuar partneri i viktimës Trupi...
Lajme të ngjajshme Aktuale

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

Iniciativa e marrë nga qytetarët dhe partitë e majta për të lehtësuar dhe standardizuar procedurat e natyralizimit në nivel federal...
Lajme të ngjajshme Diaspora

FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi

Austria vendos një ndryshim në komunikacion

“National Geographic” liston plazhet më të bukura të Rivierës shqiptare/ Rama: Spanjollët, surpriza e turizmit në vend

ME TE LEXUARA

2 min
FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi
5 min
Austria vendos një ndryshim në komunikacion
5 orë
“Ismail Qemali” i vendoset emri rrugës në New York
5 orë
Tubim madhështor në Vjenë kushtuar Çlirimit të Kosovës, i pranishëm edhe djali i komandantit Adem Jashari
5 orë
A mund të hapet një procedurë shkurorëzimi në vendin e origjinës

TË FUNDIT

2 min
FOTO/Pastroi 250 milionë euro për 10 muaj/ Kush është shqiptari që u arrestua në Greqi
5 min
Austria vendos një ndryshim në komunikacion
5 orë
“Ismail Qemali” i vendoset emri rrugës në New York
5 orë
Tubim madhështor në Vjenë kushtuar Çlirimit të Kosovës, i pranishëm edhe djali i komandantit Adem Jashari
5 orë
A mund të hapet një procedurë shkurorëzimi në vendin e origjinës