Rritja partive nacionaliste në Parlamentin e BE-së mund të ketë implikime për Maqedoninë dhe më gjerë

shkruan: Muhamer Pajaziti Përbërja e re në Parlamentin Evropian dhe në institucione tjera do të ketë ndikim në procesin e...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

Nga Carlos S.Maldonado, El Pais Shkrimtarja kiliane tejet pjellore Izabel Alende, u rikthye në librari këtë javë, me librin e...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

shkruan: Urim Hasipi Me marrëveshjen e Ohërit që na keni lodhur 23 vite, ua rikujtoj se pikërisht me këtë marrëveshje...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

Nga Michael Martens Pas votimit të humbur në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara për të vendosur një ditë...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

Nëse shqiptarët merren vesh se do të dalin nga gara etnike, siç bëri BDI-ja në këto zgjedhje, do të duhet...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

Sunaj Rahimi Ka të ngjarë që infeksioni politik i disa mediave shqiptare (sidomos në Kosovë e Shqipëri), kohëve të fundit...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

Nga Ali Mehmeti Pasi u shpallën rezultatet e zgjedhjeve në Maqedoninë V., Ali Ahmeti, kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrime...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

Andi Bushati Kori i dakorduar i kundërshtarëve të Albin Kurtit mes Tiranës dhe Prishtinës është riaktivizuar sërish, duke marrë këtë...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

Sadri Ramabaja Edi Rama me sjelljet e tij delirante në Kotor përbuzi dinjitetin kombëtar, jo vetëm atë të km të...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

Edhe sikur të ishte rrugaç, e jo më Kryeministër i mëmëdheut, do çohej në këmbë që t’ia shtrinte dorën qoftë...
Lajme të ngjajshme Opinione

Ky flamur ka çartur mediumin serb, kjo ndodhi në ndeshjen Itali – Shqipëri, mbi 50 mijë shqiptarë (FOTO)

Bajrami ia theu rekordin rusit, goli i shqiptarit më i shpejti në historinë e Kampionatit Evropian

Gjimshiti flet hapur pas ndjeshjes, çfarë nuk shkoi mirë?

ME TE LEXUARA

No data was found

TË FUNDIT

4 ditë
Naser Hani, atdhetari nga Veleshta që i dha shumë shqiptarisë
6 ditë
Rritja partive nacionaliste në Parlamentin e BE-së mund të ketë implikime për Maqedoninë dhe më gjerë
1 javë
Shkundja "FLontit" dhe kush po i ha "GURABIJAT"!
1 javë
Edhe PPD-ja i fitoi zgjedhjet dhe iku në opozitë, por s’qante si ti o Ali Ahmeti!
1 javë
Meloni në Shqipëri, ama duhet dhe qasje konstruktive, rajone europiane në Ballkan,investime, etj