Kenza Nuhija nxënëse e shkollës Marif, merr vendin e 7 në garat botërore për shkencë

Një sukses i jashtëzakonshëm në nivel botërorë bën krenarë gjithë Tetovën dhe jo vetëm shkruan Tetovasot.

Bëhet fjalë për nxënësen e shkollës “Marif ” Kenza Nuhija që arrin të jetë e 7 – ta në Garat Ndërkombëtare për Shkencë për Matematikë, Kimi, Fizikë dhe Biologji.
Olimpiada 2023 është një garë që mbahet çdo vit dhe ato,pra garat zhvillohen online nga gjithë bota.

Suksesi i saj vjen në një konkurrencë shumë të fortë por që është një lajm shumë i madh për qytetin tonë me këtë rezultat të shkëlqyer.