Marrëveshje pa nënshkrim!

Naser Pajaziti

Marrëveshje pa nënshkrim!

Takimi në Ohër ishte dështim dhe blerje kohe nga BE.

Çfarë marrëveshje pa nënshkrim?!

Anekset, grupet e punës dhe formulimet e mirënjohura të BE-së kanë qenë dhe mbeten si floskula për blerje kohe!

Pra, Borell e kamulfoi gjithë këtë takim si sukses!

Vuçiqi i iku nënshkrimit, mbeten mekanizmat e BE e që e dijmë se Serbia i bishtënon siç e ka traditë!

Kurti i gatshëm ta nënshkruaj, sepse e ka të qartë gjithë skenarin dhe i’a “dogji lojën” që gishti i fajit ti drejtohet atij.

Finalja prodhoi aneks, të padefinuar qartë!

Analistat militantë po vlojnë duke hedhur gurë e dru ndaj Kurtit, se ja ai pranoi “Zajednicën”.

Vetëm Amerika i jep fund kësaj pune, se BE është një storje dështimi në çdo plan apo përpjekje paqeje!