Këmbimi valutor sot, sa këmbehen euro, dollari, franga…

Sipas kursit të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut për 21 janar 2023, 1 euro këmbehet me 61,69 denarë, 1 dollar amerikan me 56,98 denarë, 1 sterlinë britanike me 70,42 denarë si dhe franga me 61.93 denarë.

Këmbimi Valutor në Shqipëri 21/1/2023

Valuta Blihet Shitet
EUR 116 116.6
USD 106.8 107.8
GBP 131.7 132.7
CHF 115.4 116.4

(INA)