Kasami: Xhumanë e kësaj jave e kalova në lagjen Drenovec

Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami ka bërë të ditur se, Xhumanë e kësaj jave e e kakaluar në lagjen Drenovec.

“Bashkëbiseduam me banorët e lagjes për problemet që i tangojnë. U dakorduam që të fillojmë me problemin kryesor që kishtë një pjesë e lagjës, që është defekti me kyçjen e rrjetit të ujësjellësit për shkak të ndërtimeve të reja.

U premtova se gjatë javës së ardhshme së bashku me drejtorin e Ndërmarrjes Publike Komunale dhe ekipin adekuat do jemi këtu për të parë situatën dhe për të filluar procedurat për kyçjen dhe rregullimin e ujit.

Jemi këtu për të gjetur zgjidhje, gjithmonë me qytetarët!”, është shprehur Kasami.(INA)