Asambleja e Përgjithshme e OKB kaloi rezolutën që njeh gjenocidin e Serbisë në Srebrenicën e Bosnjës

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së miratoi rezolutën që shpall 11 korrikun Ditë Ndërkombëtare të Përkujtimit të Viktimave të Gjenocidit në...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

Dy koalicione me mandate të barabarta, siç është rasti me LSDM-në dhe BDI-së do të komplikojnë ndarjen e pozitave që...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

Moti nesër do të jetë me diell dhe i ngrohtë me vranësira të vogla deri në mesatare. Do të fryjë...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

Pakoja ekzekutive e koalicionit VLEN përfshinë kryetarin e Kuvendit, zëvendëskryeministrin e parë, gjashtë ministri, shtatë zëvendësministra dhe rreth 400 drejtori....
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

Seanca konstitutive e Kuvendit është caktuar për të martën e ardhshme, më 28 maj. Me seancën deri në zgjedhje të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

BE-ja dëshiron të sheh veprime reale nga qeveria e re e Maqedonisë së Veriut në rrugën e vendit drejt integrimit...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

Pas konsultimeve me partitë parlamentare, kryetari Mitreski do ta caktojë seancën konstituive më 28 maj në orën 11:00. Kryetari i...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

Presidentja e Maqedonisë së Veriut, Gordana Siljanovska Davkova pas realizimit të takimit me Papa Françeskun në Vatikan, tha se nuk...
Lajme të ngjajshme Tjera

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari nuk ka vendosur nëse do të jetë në përbërjen e ardhshme qeveritare si...
Lajme të ngjajshme Maqedoni

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ), Aleksandar Dashtevski dje i shpalli rezultatet pas rivotimit në shtatë vendvotime. Dashtevski tha se...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gashi: Me VMRO-në kemi biseduar për t’i përfunduar projektet shqiptare që janë nisur me vite

U përpoqën, por nuk arritën – S’ka takim Siljanovska-Radev në Vatikan

Sondazhi: Ja kush e fiton Bigbrother (foto)

ME TE LEXUARA

3 orë
Asambleja e Përgjithshme e OKB kaloi rezolutën që njeh gjenocidin e Serbisë në Srebrenicën e Bosnjës
4 orë
Kush është forca e dytë politike, LSDM apo Fronti Europian?
5 orë
Gjatë fundjavës mot me shi të rrëmbyeshëm
5 orë
Jo zyrtare, kjo është pakoja ekzekutive e koalicionit VLEN
5 orë
Më 28 maj, seanca konstitutive e Kuvendit! Do ta udhëheqë deputetja Koxhaxhiku

TË FUNDIT

3 orë
Asambleja e Përgjithshme e OKB kaloi rezolutën që njeh gjenocidin e Serbisë në Srebrenicën e Bosnjës
4 orë
Kush është forca e dytë politike, LSDM apo Fronti Europian?
5 orë
Gjatë fundjavës mot me shi të rrëmbyeshëm
5 orë
Jo zyrtare, kjo është pakoja ekzekutive e koalicionit VLEN
5 orë
Më 28 maj, seanca konstitutive e Kuvendit! Do ta udhëheqë deputetja Koxhaxhiku