Mes Rusisë dhe Shqipërisë është Kosova

Nga Shaban MURATI Kam dekada që ndjek mediat ruse dhe diplomacinë ruse në raportet e tyre me Shqipërinë dhe Ballkanin, por kurrë nuk kam vërejtur...

Pesëdhjetë vjet nga demonstratat e Tetovës

Fadil Lushi Shkrimin e radhës po ia dedikoj një ngjarjeje sa humane po aq edhe emancipuese. Një ngjarje, që dita-ditës humb shkëlqimin, duke kaluar në...

Mes Rusisë dhe Shqipërisë është Kosova

Shaban Murati Kam dekada që ndjek mediat ruse dhe diplomacinë ruse në raportet e tyre me Shqipërinë dhe Ballkanin, por kurrë nuk kam vërejtur një...

Sulltani dhe sulltanati i munguar i shqiptarëve

Flutura Açka Unë jam një dikush që e dua Kosovën mbase më shumë se Shqipërinë, për shumë arsye të miat personale, megjithëse nuk i ndaj...

Gazetarët e mjerë në Prishtinë deshën të tregohen më inglizë se motra e tyre...

Publicisti dhe gazetari i mirënjohur Emin Azemi ka shpërthyer i revoltuar ndaj disa gazetarëve që ishin në konferencën e Rita Orës në Prishtinë. Ja postimi...

Pse JO një president i përbashkët për Kosovën dhe Shqipërinë!

Enver Bytyçi Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, sot nga Prishtina hodhi propozimin e tij të radhës që Shqipëria dhe Kosova të kenë një president të...

Fakte kundër propozimeve të padrejta për ndryshimin e emrit kushtetues të Maqedonisë

Nga Abdulla Mehmeti (E vërteta është e shenjtë, prandaj duhet ta mbrojmë si sytë e ballit, që ta kemi të qartë të sotmen dhe të...

Kur korrupsioni është normë!

Nga Aurel DASARETI/ Mungesa e lojtarëve të shëndosh mendërisht në politikën shqiptare, ka pasur ndikimin e tyre edhe në mungesën e gjykimit të shëndoshë te...

Pse JO një president i përbashkët për Kosovën dhe Shqipërinë!

Nga Enver Bytyçi Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, sot nga Prishtina hodhi propozimin e tij të radhës që Shqipëria dhe Kosova të kenë një president...

Dorën në zemër për guximin e Zaevit!

Nga Sulejman MEHAZI/ Të gjorët maqedonas kanë ra në hall me identitetin e tyre nacional e shtetëror: herë maqedonas antikë, herë sllavë, herë Aleksandar Veliki,...
error: Ku kontent eshte i mbrojtur!