Shkollat e mesme sot përfundojnë vitin shkollor, shkollat fillore më 17 qershor

Përfundimi i vitit shkollor më 17 qershor ishte caktuar për të gjithë nxënësit, por kërkesës së Sindikatës së Nxënësve të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti njofton se gjatë vizitës së tij në Stamboll, pati takim me shkrimtarin dhe fituesin e...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

Një qershori është dita ndërkombëtare e mbrojtjes së fëmijëve, ku vëmendja e prindërve, shtetit dhe shoqërisë drejtohet tek fëmijët në...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

Një sërë ndryshimesh në fushën e arsimit janë paraparë të zbatohen nga Qeveria e re në katër vitet e ardhshme....
Lajme të ngjajshme Aktuale

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

Me konstituimin e Komisionit për Menaxhimin e Trashëgimisë Natyrore dhe Kulturore Botërore në Rajonin e Ohrit dhe miratimin e rregullores...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

-A e din çfarë është kjo? Po. -Çfarë është? Laps. -Laps është në rregull, mere lapsin tani, këtu e kemi...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

Nxënësit shqiptarë nga Ohri, të cilët mbarojnë arsimin fillor, nuk kanë ku të vazhdojnë arsimin e mesëm në gjuhën e...
Lajme të ngjajshme Ars-Kult

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

Edhe pse ministri dhe zëvendësministri shqiptar nga radhët e BDI-së Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka injoruar terësisht dy universitete...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

Altrim A. Mamuti, i lindur në Tetovë, ka përfunduar studimet në shkencat biologjike (Biological Sciences) në Columbia University in the...
Lajme të ngjajshme Ars-Kult

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

Korridoret e shkollave dhe sallat e edukatës fizike do të jenë hapësirat e reja ku këtë vit do realizohen provimet...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!

Presidentja Osmani takoi homologen Davkova

Parlamenti me 5 nënkryetarë, 3 prej tyre u votuan sot

ME TE LEXUARA

2 orë
Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!
5 orë
MASH: Është përgatitur ditari i ri elektronik, do të përdoret pasi të kalojë fazën e testimit
6 orë
Në Kumanovë në maj janë regjistruar mbi 900 nxënës në klasën e parë
8 orë
Edhe tre ditë deri në përfundim të vitit shkollor, orë të shkurtuara për filloristët për shkak të të nxehtit
1 ditë
Optika Indzi, dyqani më i mirë për syze optike dhe të diellit në Kumanovë

TË FUNDIT

2 orë
Profesoresha nga Shkupi: Mos qofshi në lëkurën tonë në fundvit kur përfundohen notat!
5 orë
MASH: Është përgatitur ditari i ri elektronik, do të përdoret pasi të kalojë fazën e testimit
6 orë
Në Kumanovë në maj janë regjistruar mbi 900 nxënës në klasën e parë
8 orë
Edhe tre ditë deri në përfundim të vitit shkollor, orë të shkurtuara për filloristët për shkak të të nxehtit
1 ditë
Optika Indzi, dyqani më i mirë për syze optike dhe të diellit në Kumanovë