Kë e sheh Volkswagen si një rival në të ardhmen?

CEO i Grupit VW Herbert Dis beson se gjigantët e teknologjisë do të paraqesin një sfidë më të madhe në të ardhmen sesa rivalët...

Televizorët e rinj të LG kanë deri në 30,000 drita LED pas ekranit

LG konfirmoi planet për të lançuar TV e parë bazuar në teknologjinë Mini-LED. Inovacioni rrit ndejshëm numrin e burimeve të dritës në pjesën e...

Apple mbyll dyqanet në SHBA dhe Mbretërinë e Bashkuar për shkak të koronavirusit

Në Britaninë e Madhe, sipas një zëdhënësi, 16 dyqane u mbyllën pas masave të njoftuara nga qeveria britanike. Kur Apple pret që rihapja e...

Këshilla e ekspertëve: Mënjanoni ”passwordet” e thjeshta

Password-et e tipit 123456 janë disa nga fjalëkalimet më të njohura dhe të cilat duhet të përditësohen sa më shpejt të jetë e mundur...

WhatsApp-i i ri, mund të mos funksionojë pas 1 janarit te disa celularë

Një version i ri i WhatsApp do të ndalojë së funksionuari në shumë aparate celular nga 1 janari 2021. Pajisjet e vjetra Android dhe iPhone...

Zoom ofron thirrje pa limit për festat e fundvitit

Platforma e video konferencave Zoom ka njoftuar se pērkohēsisht nuk do të ketë kufizim prej 40 minutash në bisedat virtuale gjatë sezonit të festave. Muajin...

Kujdes/Në këto vende kurrë mos u lidh me WI-FI

Në këto vende mos u lidhni kurrë me WiFi. Ndoshta jeni lidhur me internet të paktën një herë në një qendër tregtare apo hotel, qoftë...

GOOGLE dhe AMAZON në Francë janë gjobitur me 135 milionë euro

Komisioni Kombëtar Francez për Informacionin dhe Liritë (CNIL) gjobiti Google dhe Amazon me 135 milion euro për “vendosjen e reklamave në kompjuterët e përdoruesve...

Nëse jeni përdorues i iPhone duhet të bëni këtë veprim çdo javë

Këtu kemi një këshillë të thjeshtë. Rindizni telefonin çdo javë ose siç njihet ndryshe “Restart.” Mbajmë mend një kohë kur të gjithë kishin nevojë për...

Zoom mundēson thirrje pa limit pēr festat e fundvitit

Platforma e video konferencave Zoom ka njoftuar se pērkohēsisht nuk do të ketë kufizim prej 40 minutash në bisedat virtuale gjatë sezonit të festave. Muajin...