FOTO/Përplasje me armë si në filma në zonën kufitare të Maqedonisë me Shqipërinë

Bab e bir janë përplasur me armë me policinë, në ndjekje e sipër, për t’iu shmangur arrestimit, duke shkrehur edhe plumba. Spase Lipofski nga Misleshova...

VMRO-DPMNE ka një kërkesë tjetër për Katica Janevën

VMRO-DPMNE përmes një komunikate ka kërkuar hollësi se kryeprokurorja speciale, Katica Janeva a e ka keqpërdorur pushimin mjekësor, menjëherë sapo është dorëhequr javën e...

Gazetari maqedonas do të tregoj se kush janë funksionarët e dyshuar të LSDM

Gazetari Branko Gerovski ka paralajmëruar se të hënën do të zbulojë se kush janë "Kiki" dhe "Friki" , dy funksionarë të pushtetit aktual që...

Forumi rinor i BDI-së: Po i motivojmë dhe mobilizojmë të rinjtë

Anëtarë të Kryesisë së Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim dje vizituan degën e Kërçovës duke krijuar raporte më të afërta dhe shoqërore...

Hapet pikë e përkohshme kufitare që lidh Maqedoninë e Veriut me Kosovën

Sot do të bëhet hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Maqedoninë e Veriut me Kosovën. Në këtë ceremoni do të marrë pjesë...

Goditjet e ulëta ndaj figurës së Ramush Haradinajt

Azbi Nuredini Goditjet e ulëta ndaj figurës së Ramush Haradinajt skanë të ndalur vetëm pse asnjëherë nuk pranoi të punon kundër interesave Kombëtare duke...

Bashkimi Evropian do ta ‘marrë në dorë’ drejtësinë në Maqedoninë e Veriut

Pas dështimit të Prokurorisë Speciale, e cila për mision kishte sjelljen e drejtësisë në Maqedoninë e Veriut, nuk përjashtohet mundësia që këtë proces ta...

Wizzair , njoftim i rëndësishëm për ata që udhëtojnë nga Shkupi

Për arsye operacionale, sportelet e kontrollit mbyllen saktësisht 60 minuta para fluturimit tuaj nga aeroporti ndërkombëtar i Shkupit. Prandaj, planifikoni të arrini në aeroport në...

Përplasje me armë si në filma në liqenin në afërsi të Shën Naumit në...

Bab e bir janë përplasur me armë me policinë, në ndjekje e sipër, për t’iu shmangur arrestimit, duke shkrehur edhe plumba. Spase Lipofski nga...

Pas Hahn-it, më 26 korrik në Shkup zbarkon Riker

Pas vizitës së komisarit Johanes Hahn e planifikuar më 25 korrik, në Shkup do të vjen edhe Ndihmës Sekretari i SHBA-së për Europë dhe...