LAJME

Zeqirija Ibrahimi
Gjitha
No data was found
Kler Caku, 14 vjeçarja kampione e shahut tregon se guri i saj i preferuar është mbretëresha, jo vetëm si pikë...
Lajme të ngjajshme Aktuale

10 truke që të dalloni brendet origjinale nga ato joorigjinale

VMRO dhe VLEN vazhdojnë në ndarjen e “kulaçit” qeveritar, në tryezë edhe dogana, MEPSO dhe Ndërmarrja e Rrugëve

Krijohet makina e parë në Maqedoni – Studentët do të garojnë në garë botërore (VIDEO)

Së fundmi në programin e njohur “Cherry on Top” ishin të ftuar familjarët e pesë finalistëve të edicionit të tretë...
Lajme të ngjajshme Showbiz

10 truke që të dalloni brendet origjinale nga ato joorigjinale

VMRO dhe VLEN vazhdojnë në ndarjen e “kulaçit” qeveritar, në tryezë edhe dogana, MEPSO dhe Ndërmarrja e Rrugëve

Krijohet makina e parë në Maqedoni – Studentët do të garojnë në garë botërore (VIDEO)

1 ore
5/5
Numri i personave të dëbuar nga Gjermania këtë vit është dukshëm më i lartë krahasuar me vitin e kaluar. Në...
Lajme të ngjajshme Diaspora

10 truke që të dalloni brendet origjinale nga ato joorigjinale

VMRO dhe VLEN vazhdojnë në ndarjen e “kulaçit” qeveritar, në tryezë edhe dogana, MEPSO dhe Ndërmarrja e Rrugëve

Krijohet makina e parë në Maqedoni – Studentët do të garojnë në garë botërore (VIDEO)

MARKET

Së shpejti...

INA TV